Cele mai importanteProiecte imobiliare

Vile mai ieftine ca apartamentele din Cluj. Sunt la 20 de minute de oraș

Case noi construite lângă Cluj-Napoca pot fi cumpărate chiar şi cu 80 de mii de euro

Apartamentele sunt tot mai scumpe în municipiu, datorită cererii uriaşe. Alternativa pentru cei cu buget redus şi care vor o viaţă liniştită sunt comunele din jurul oraşului. Vile mai ieftine ca apartamentele din Cluj-Napoca găsim în Apahida sau Jucu. Sunt situate la maxim 10-20 de kilometri de Cluj, iar cu maşina timpul se parcurge relativ uşor. Ba mai mult, ajungi în Cluj într-un timp mai scurt ca locuitorii din Floreşti sau Gilău.

Unde sunt situate şi cum arată?

Pe imobiliare.ro am găsit această vila în Apahida, care are o suprafaţă de 114 metri pătraţi, iar preţul este de sub 90 de mii de euro. Practic puţin peste 700 de euro pe metrul pătrat. Ceea ce înseamnă că o astfel de locuinţă este mult mai ieftină decât un apartament, de pildă, în Sopor.

sursa foto: imobiliare.ro

Vila cochetă are 4 camere, iar cel care o va achiziţiona va mai avea pe lângă casa şi un teren de 250 de metri pătraţi.

sursa foto: imobiliare.ro

Mergem câţiva paşi şi gasim o altă vila, care este scoasă la vânzare cu 79 de mii de euro. Este mai mare, are aproximativ 142 de metri pătraţi, iar la imobil se mai adaugă şi un teren de 300 de metri pătraţi.

Cel care a construit locuinţa promite şi o panorama deosebită pentru noul proprietar şi o locaţie foarte aproape de mijloacele de transport în comun.

 

Jucu, zona cu potenţial

sursa foto: imobiliare.ro

La circa 10 kilometri de Apahida, în Jucu, un alt imobil nou construit îşi aşteaptă noul stăpân. Preţul este de aproape 85 de mii de euro care include 4 camere, o bucătărie, trei băi, dar şi mai multe locuri de parcare. Şi aici noul proprietar va primi un teren uriaş.

Proprietăţi asemănătoare în Cluj-Napoca costă câteva sute de mii de euro. Aşadar, aceste vile mai ieftine ca apartamentele din Cluj-Napoca pot fi o investiţie de viitor, mai ales dacă stăm să ne gândim că oraşul încă se află într-o continuă creştere şi poate aceste localităţi satelit vor deveni în curând cartiere ale municipiului.

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close