Cele mai importanteStiri

Vile de 1 milion de euro în Cluj-Napoca. Vezi cum arată

Nu mai este o noutate că oraşul de pe Someş are cele mai mari preţuri la proprietăţi din ţară, dar multe dintre acestea sunt scoase la vânzare cu peste 1 milion de euro. Cluji.ro a dat un search pe Imobiliare.ro şi iată ce a găsit.

Vile ca în filmele americane

Una dintre proprietăţi, aflată pe strada Cireşilor, a fost scoasă la vânzare de către proprietar, pe Metropolitan Real Estate, cu nu mai puţin de 1,3 milioane de euro. Vila are 9 camere, 6 băi, 3 terase dar şi o bucătărie pe stil american, spaţios cu dotări de ultimă generaţie. Pe lângă toate acestea se adaugă şi o grădină uriaşă pentru relaxare, cu vegetaţie luxuriantă.

 

Lângă Gradina Botanică, o alta proprietate atrage toate privirile, iar preţul cerut, pe RBC Imobiliare, este de 1,4 milioane de euro. Are 5 camere şi 5 bai, o sala de sport, saună cu bazin, dar şi un garaj unde pot fi parcate 10 autoturisme.

Şi în cartierul boem Andrei Mureşanu sunt vile pentru cei cu buzunarul gros. Potrivit imobiliare.ro, preţul de vânzare al acestei vile este de putin peste 1,1 milioane de euro. Are 7 camere şi 6 bai, iar suprafata utilă este 412 mp.

sursă informații și foto: imobiliare.ro

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close