Cele mai importanteSfaturi

Televizor în baie, visul românilor, acum e posibil

Cum au procedat românii care și-au cumpărat deja unul

 

sugeste de amplasare televizor in baie
sursa foto: https://www.decorpad.com/

Televizorul nu mai este de mult un lux în România. Și-a făcut loc în toate casele sub toate formele, mari și mici, subțiri, smart și HD. Și nu doar unul. În multe gospodării sunt două, în living, dormitor sau chiar bucătărie. Dar televizor în baie? Un vis pentru mulți dar doar câțiva curajoși s-au încumetat să își și monteze unul.

 

discutie pe internet despre televizorul din baie

TV în baie, între dorință și realitate

Pe rețelele de socializare și pe forumurile de specialitatate discuția s-a aprins. Oamenii au bani și imaginație și vor să afle de la experți cum ar putea să își monteze televizor în baie. Întrebările sunt firești, bunul simț îți spune că mediul umed și aburii din baie nu sunt compatibili cu un asemenea echipament sofisticat cum este, astăzi, televizorul. Unii dintre cei care își dau cu părerea pe aceste grupuri cred că este o tâmpenie să își pui așa ceva în baie. Alții, că este imposibil chiar și cu toată tehnologia de azi. Dar sunt și cei care îi contrazic.

 

Soluții pentru a transforma visul în realitate

Cei care au analizat piața și opțiunile oferite de mai mult timp scriu că televizoarele normale ies din discuție. Așadar nu încercați să mutați aparatul din sufragerie în baie, pericolul poate fi mortal! Totuși pe internet ar fi televizoare speciale iar prețurile pleacă de la 2000 de lei pentru un aparat smart, cu Android și pot ajunge la 4000 de lei. Dacă vă doriți să îl puneți în zona căzii unde pericolul este dublu, de aburire și de a îl uda, este ne voie de un TV cu dezaburire și protecție față de apă.

 

 

televizor de baie american
sursa foto: www.evervuestore.com

Ce recomandă românii care și au pus deja TV în baie

Acest televizor rezistent la apa din baie  este recomandat de români pe internet. Prețul este de 999 de dolari americani la care se adaugă livrarea din SUA șu taxele. Prețul este ridicat pentru un mic televizor în baie dar nu exorbitant pentru cineva care își permite să viseze la asemenea achiziții. Un televizor full hd care poate fi comandat prin voce, are sticlă rezistentă și suprafață antiaburire. Diagonala nu este foarte generoasă prin comparație cu dorințele românilor, are 45 de cm.

Concluzii

Dacă nu doriți să cumpărați de pe internet cu livrare din străinătate,  ci de la noi, lucrurile se complică. Românii care au început deja demersurile de achiziționare a unui TV pentru baie spun că este dificil să îi contacteze pe comercianții de la noi din țară de astfel de produse. Și, din păcate, decomadată, marile site-uri de cumpărături nu au în ofertă televizoare rezistente la apă. Așadar, puneți-vă pe căutat pe site-uri străine, alegeți varianta cea mai convenabilă, cumpărați-l și în scurt timp vă veți număra printre cei care au făcut-o și pe asta – au televizor în baie.

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close