Cele mai importanteStiri

Târgul de Crăciun din Cluj va fi despre jocuri! CUM VA ARĂTA

Aproape 10 kilometri de luminițe vor transforma Piața Unirii într-un loc de basm

Piața Unirii din Cluj-Napoca se va transforma, începând cu 22 noiembrie, în tărâmul lui Moș Crăciun. Iar anul acesta, Târgul de Crăciun din Cluj va fi despre jocuri.

Târgul s-a clasat anul trecut pe locul 10, într-un top al celor mai frumoase destinații de pe bătrânul continent.

Planul Târgului de Crăciun 2019

Aproape 100 de casuțe albe, dar și kilometri întregi de beculețe vor creea o atmosfera feerică la kilometrul 0 al orașului.

Anul trecut, locația a fost vizitată de peste 700 de mii de persoane. Dintre acestea aproape 100 de mii au fost turiști străini. Au venit din Bulgaria, Ungaria, Croația sau Polonia.

Prețurile sunt modeste, iar un weekend pentru două persoane poate costa doar 100 de euro, la un hotel de 3 stele.

sursa: Targul de Craciun Cluj-Napoca

NOUTĂȚILE TÂRGULUI

Târgul de Crăciun 2019 poartă ideea de „familion” într-o nouă direcție: aceea a jocului, a “jucatului” împreună. Jocul aduce laolaltă familia cu generațiile ei, o ajută să petreacă timp de calitate împreună. ”Jocurile de familie” sunt întotdeauna un bun pretext de întâlnire.. Indiferent dacă vorbim de un joc de remi etalat pe masa din bucătărie, de partidele de șah nepot-bunic, de X-0 între frați sau de cele jucate cu prietenii. Astfel, anul acesta, familionul se va strânge în jurul bradului la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, sub îndemnul “Familionul, familionul, hai la joc!”

 

Programul Căsuței Moșului, va include, pe lângă tradiționalele ateliere și sesiuni de jocuri pentru toată familia. Și o activitate de tipul escape room. Aici cei mici vor avea la dispoziție doar 30 de minute să găsească registrul lui Moș Crăciun și să-și treacă numele pe lista copiilor curioși.

Atracțiilor permanente ale târgului li se vor adăuga un carusel cu luminițe, un iglu care găzduiește o familie de urși polari, o moară (jocul) de mari dimensiuni și o iesle de Crăciun.

Personajele principale ale temei de anul acesta. Calul cu coarne, omul de zăpadă din zaruri și domino joker. Au coborât din poveste și vor fi alături de noi în piață.

JOCURI CU PREMII

Temerarii vor putea descoperi târgul prin joc, în cadrul unei activități de tip vânătoare de comori. Îi va purta pe la principalele atracții din târg și le va testa abilitățile de detectiv.

sursa: Targul De Craciun Cluj-Napoca

,,Temerari mici și mari, atențiune, atențiune! Sunteți cu toții convocați la Jo’COOL de Crăciun! Anul acesta, împreună cu Moșu’ 🎅 și ale sale ajutoare inventive. V-am pregătit o misiune specială și vă invităm să descoperiți misterele Târgului! Jucându-vă, desigur. Acceptați provocarea noastră?

Nu dăm încă startul, dar vă lăsăm câteva indicii legate de ce am pregătit pentru voi.

🔍🔍🔍

Indiciul nr. 1: Punctul de unde veți ridica foaia de misiune este Căsuța Chițibușuri. Unde e Căsuța Chițibușuri? Se pare că va trebui să fiți prezenți în Târg încă din prima zi, pentru a fi cei dintâi care o localizează.

Indiciul nr. 2: Toate, dar absolut toate ghicitorile de pe fișă vor trebui rezolvate. Unde găsiți răspunsurile? Păi, la Târgul de Crăciun, în Piața Unirii. Veniți?

Indiciul nr. 3: Provocările trebuie îndeplinite, la rândul lor. Să nu vă gândiți că nu vă vedem. Avem elfi care stau cu ochii larg deschiși și cu urechile ciulite peste tot!”

 

 

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close