Cele mai importanteStiri

Se vinde celebra „Aroma”. SUMA fabuloasă cerută de proprietar

Cât costă să ai una dintre cele mai celebre locuri de evenimente din Cluj

Se vinde celebra „Aroma” din apropierea Feleacului, iar prețul cerut este pe măsură. Proprietarul vrea să vindă centrul de evenimente și restaurantul din livada Palocsay la 7 milioane de euro.

sursă foto: ArtMark Historical Estate

„Aroma” funcționează la Cluj-Napoca de mai bine de 16 ani. De atunci restaurantul și sala de evenimente, dar și terasa cu o panoramă deosebită deasupra orașului și-a câștigat renumele în rândul clienților selecți.

sursă foto: ArtMark Historical Estate

Anual au loc aici sute de nunți, botezuri și alte evenimente, iar locul este foarte căutat.

CE OFERĂ?

Restaurantul Aroma este dispus pe două niveluri. Parterul este amenajat în stil neoclasic și oferă acces spre grădina de vară, iar etajul menține nota clasică, având ca piesă centrală șemineul.

Geamurile mari și compartimentarea modulară oferă intimitate oaspeților și o priveliște încântătoare asupra Clujului.

Corpul destinat evenimentelor dispune de o sală cu o capacitate de 280 locuri și o sală de conferinţe cu o capacitate de 300 locuri.

sursă foto: ArtMark Historical Estate

Suprafața utilă totală este de 2425 mp, iar structura S+D1+D2+P+Mz+E+M. Crama din incinta complexului poate găzdui până la 50 de persoane. Locația este una privilegiată, departe de ritmul alert al oraşului dar suficient de aproape pentru a oferi acces facil.

Livada Palocsay, cea mai mare și mai cunoscută din oraș, creează un ambient relaxant și un cadru natural ideal pentru desfășurarea de evenimente.

Complexul este potrivit pentru diferite scenarii de utilizare, datorită sălilor multiple. Sala cu capacitate de pânã la 40 persoane, sala cu capacitate de pânã la 80 persoane, sala cu capacitate de pânã la 110 persoane, salonul de nefumãtori cu capacitate de pânã la 50 persoane, grãdina de varã cu capacitate de pânã la 120 persoane, sala de evenimente cu capacitate de pânã la 280 persoane, sala de consiliu cu capacitate de pânã la 20 persoane, sala de conferinţe cu capacitate de pânã la 250 persoane.

sursă foto: ArtMark Historical Estate

Meniul à la carte inspirat din bucătăria internațională a fost apreciat de numeroși oaspeți pe site-urile de profil.

La prețul afișat se aplică TVA, potrivit experților de la Artmark Historical Estate. 

sursa: Artmark Historical Estate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close