Cele mai importanteStiri

Se reabilitează parcurile din Florești! Localnică: „CAII intră la păscut”

Trei locuri de recreere vor fi reabilitate de Primăria Florești

Se reabilitează parcurile din Florești, trei la număr. Mai exact vorbim de locurile de pe Cetatea Fetei, strada Stadionului și strada Porii.

„Suntem în plin proces de reparații / reabilitare a trei parcuri din Florești. Lucrările au început sus, în Cetatea Fetei și pe str. Stadionului. La aceste două parcuri lucrările se apropie de finalizare.
În părculețul din zona Porii, lucrările abia au început și vor continua săptămanile ce urmează.
Tare m-aș bucura dacă, CU TOȚII, am avea mai multă grijă de bunul nostru comun, de ceeea ce e al nostru. Absolut, Poliția Locală vegheaza la liniștea și ordinea publica, sancționează, dar sancțiunile nu țin loc de grijă, de un strop de atenție, de un minim bun simț legat de modul de folosire al mobilierului și instrumentelor din joacă. Da, știu, marea majoritate au grijă ! Și totuși distrugerile sunt serioase….”, a transmis pe pagina de Facebook, primarul comunei Florești, Horia Șulea.

ACUZAȚII CIUDATE: „CAII PASC ÎN PARCURI”

Reacțiile nu au întrâziat să apară. Unele chiar surprinzătoare. Au fost oameni care spun că: „ce fac unii în acest parc mă crucesc. De cele mai multe ori le atrag atenția când sunt pe balcon ,mi se comentează și vorbesc urât copiii .Se urcă cu picioarele pe leagăne și pe bănci, se FUMEAZĂ și se consumă ALCOOL, lipsa educației lăsat de dorit”. Dar o altă localnică susține că: „avem chiar și cai care intră în parc la păscut”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close