Cele mai importanteSfaturi

Replici comice: Un român a inventat cada… cu ușă, lumea îl înjură

Scandal pe internet cu creatorul căzii cu ușă

Se ia o cadă, se decupează frumos și se pune o ușă. Atât de simplu și de comod încât aproape te miri că nu a fost inventată mai devreme cada cu ușă. Cui i-a venit ideea? Unui român care speră să facă o afacere din asta. Dar nu scapă de criticile românilor pe internet.

Cum să intri într-o cadă goală?

Un tânăr găsește rapid ,,defectul” căzii. El realizează că, dacă își ia o cadă cu ușă, trebuie să intre în ea… cât e și el gol și vana goală: ,,Gen intri când e cada goală… ce minte luminata” scrie acesta. ,,Doar Moise din Biblie a reușit să despartă apele”, intervine ca să lămurească lucrurile producătorul căzii.

E reversibilă spărtura?

Imediat o doamnă are și ea o mare nedumerire și scrie ,,Fără să încerc să vă jignesc imaginația domnule , mă întreb dacă varianta prezentată este și „reversibilă”. Cu alte cuvinte, dacă după ce spargi cada și pui o ușiță, poți s-o faci la loc. Din păcate nu, spune, dezamăgind-o, producătorul căzii.

Cada mea nu are nevoie de ușă!

,, Dacă și la cadă ne punem ușă” îi scrie o doamnă producătorului. Imediat este întrebată de cineva dacă are Bacalaureatul. Femeia greșise o literă. “Sunt licențiată în chimie alimentară”, se apără, deranjată, doamna, uitând amândoi că era vorba de o cadă.

,,Atenție …cretini la bord…. D-ăia care fac foamea dar cărora le place opulența.” intervine un alt bărbat în dicuție.

Adepții Pământului Plat versus cada cu ușă

Chiar și adepții teoriei Pâmântului Plat au intrat în dezbaterea despre cada cu ușă. Încercând să convingă lumea cu nu se scurge apa pe lângă ușă, că are garnituri și, oricum nici din mașina de spălat nu iese apa, designerul mai scrie ,,Nici pe filozoful Aristotel (384-322) nu l-au crezut când a spus ca forma Pământului este rotundă.” Replica primită de la cineva a fost: ,,au facut bine când nu l-au crezut 😉”

,,E vorba doar de un genunchi puțin flexat și aia e, ești în cadă.” scrie un bărbat care nu înțelege de ce în loc să ridici un picior, trebuie să deschizi o ușă. Contrazis de cineva, vine cu un argument estetic: ,,improvizația asta e oricum urâtă!”.

Bună pentru copii?

O doamnă e mai împăciuitoare, probabil o mamă: ,, Mi se pare foarte practică, pentru copii” . Numai să nu deschidă ăia mici ușa când e cada plină cu apă fiartă.

Cine să o folosească?

,,Bănuiesc ca este mai ieftină decât o cadă specială. Nu este făcută din rațiuni estetice” se bagă o altă doamnă în vorbă și primește răspuns chiar de la creatorul căzii. ,,Este un sistem rapid de acces, destinat celor ce doresc să optimizeze accesul în cada de baie. Se reduce începând cu 32 cm din înălțimea cadei, facilitând astfel un acces rapid și cu mai puțin efort. Și este făcută în special pentru persoanele cu probleme de sănătare care nu pot să urce singuri în cadă”

,, Eu una aș prefera clasicul duș, mai ales că, la o anumită vârstă, statul în fund și ridicatul sunt foarte dificile” îi dărâmă o doamnă inventatorului ideea căzii cu ușă. Omul încearcă să se apere, spune că are și scaun de pus în cadă dar femeia nu pare convinsă. Așa că discuției i se adaugă un domn care spune ,, dacă stăm să căutăm nod in papură, în România nu prea îi vad folosul dușului sau a căzii pentru că oricum românii nu prea se spală, deci chiuveta le-ar fi de ajuns.”…

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

sursă imagini: Facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close