Sfaturi

OBIECTELE DIN CASĂ CARE ÎȚI ADUC NOROC! TREBUIE SĂ LE AI

Cu toții vrem să avem o viață liniștită, mai ales atunci când ajungem acasă, dar unele obiecte din locuință pot sa atraga norocul de partea noastră. Majoritatea sunt obiecte banale, dar designerii vorbesc de o stare de bine. Și automat când ne simțim bine, lucrurile încep să se așeze în viața noastră.


Cel mai important simbol al norocului este elefantul. Și asta prin prisma faptului că animalul este caracterizat ca fiind blând, loial, dar și inteligent. Fie că îl așezi în living, baie sau dormitor, realizat din porțelan sau lemn, acest obiect nu trebuie să lipsească din casele voastre.

Unii specialiști în amenajări interioare spun ca și lenjeria de pat are o mare semnificație pentru casă. Trebuie să fie făcut dintr-un material moale, să aibă culori calde. Astfel, proprietarul se va simți în siguranță și va prinde încredere în propria persoană.


Cheile decorative trebuie să fie și ele simboluri prezente în locuințe. Trebuie să fie în numar de trei și pot aduce sănătate locuitorilor locuinței, dar să aibă parte și de iubire.


Foarte mulți dintre noi avem acvariu cu pești în locuințe. Și este foarte bine pentru că ne aduce multa prosperitate.

 

 

Iar dacă aveți o gradinuță sau un balcon este recomandat să aveți și pitici de grădină.

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close