Cele mai importanteProiecte imobiliare
Trending

Deasupra tuturor. Se vinde apartamentul din Cluj de pe „acoperișul” României. Prețul

Cel mai scump apartament nou scos la vânzare în Cluj costă aproape 500.000 de euro. Ce se remarcă cel mai mult la el, pe lângă preț, este priveliștea.

Prețul pe metrul pătrat este de 2000 de euro, așadar contra sumei plătite, cumpărătorul va avea în total 5 camere, 3 băi, 4 terase pe o suprafață de aproape 200 de metri pătrați.

Apartamentul este situat la o înălţime mai mare decât turnul bisericii din Piaţa Unirii

Se remarcă numărul mare de terase, însă există o explicație. Apartamentul este așa de sus încât era păcat să nu te bucuri de priveliște. Apartamentul este amplasat la etajul 25. Mai exact la etajele 24 și 25, fiind vorba de un penthouse pe 2 niveluri. Constructorul promite cumpărătorului că va avea apartamentul aflat la cea mai mare înălțime din toată țara – 95 de metri de la sol.

Asta înseamnă cu 15 metri mai sus decât vârful clădirii emblematice a orașului, Biserica Romano-Catolică Sfântul Mihai din centrul Clujului. Apartamentul este, de asemenea, mai sus cu 20 de metri față de ultimul etaj al Hotelului Intercontinental din București, clădire care a fost multă vreme cea mai inaltă din țară. În fotografia care însoțește articolul puteți vedea această priveliște.


Cumpărătorul apartamentului de la înalțime se va putea muta în noua locuință la începutul anului 2020 când va fi terminată clădirea, anunță constructorul.
In Cluj-Napoca mai sunt la vânzare și alte apartamente la prețuri asemănătoare, care se apropie de jumătate de million de euro. Acestea însă sunt în clădiri vechi, aflate in zona centrală a orașului, spre deosebire de acest penthouse nou care se găsește la marginea Clujului.

Sursă date: imobiliare.ro

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close