Cele mai importanteSfaturi

Cuptorul care „vorbește” cu mâncarea. Inovația momentului

Bucătăria trece la un nou nivel: smart

Cuptorul care „vorbește” cu mâncarea nu mai este o ficțiune ci devine realitate. O fabrică de electrocasnice din Germania lansează un produs care va revoluționa bucătăria. Practic, este vorba despre un cuptor. Nu orice cuptor, ci unul care răspunde într-un mod inteligent la textura alimentelor preparate.

Potrivit realestatemagazine.ro, brandul forțează limitele. Astfel creează primul cuptor care poate ”vorbi” cu mâncarea dumneavoastră. Cuptorul Dialog folosește tehnologia revoluționară M Chef, dezvoltată de Miele. Aceasta presupune inducerea temperaturii necesare pentru prepararea termică specifică fiecărui aliment în parte, prin aplicarea de unde electromagnetice.

Cuptorul Dialog dispune de o unitate modulară care generează unde electromagnetice într-o anumită gamă de frecvențe și le distribuie în cuptor prin intermediul a două antene. Pentru că moleculele din mâncare sunt aranjate în moduri diferite și se rearanjează în timpul gătitului, procesul de gătit se remarcă prin ajustarea constantă a frecvențelor. Aceleași antene furnizează cuptorului Dialog feedback asupra cantității de energie absorbită de mâncare.

Preparate impecabile

Carnea, de exemplu, este gătită uniform și își păstrează suculența, peștele și legumele își păstrează textura fină, în timp ce aluatul crește mai bine. O varietate de ingrediente proaspete, pentru o masă completă, poate fi pusă împreună în tava cuptorului, fiind gătite perfect, în același timp și cu 70% mai rapid decât prin metodele convenționale de gătit. Cuptorul Cuptorul include un panou M Touch user-friendly și autocurățare pirolitică. Iluminarea elegantă și uniformă la toate nivelurile este garantată, pentru prima dată, de iluminarea LED de înaltă calitate BrilliantLight.

Creativitate și savoare

Noul cuptor este foarte simplu de folosit de bucătarii amatori, fiind dotat cu programe automate de gătit, dar care lasă loc creativității utilizatorului. „Gourmet Assistant” ajută bucătarul sugerându-i setări în funcție de tipul și cantitatea de mâncare pentru a asigura rezultate excelente.

Prețul însă unui astfel de cuptor nu este accesibil oricui: 8000 de euro.

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close