Sfaturi

Cum îți amenajezi bucătăria mică de bloc? Nu va lipsi televizorul. Sfaturile specialiștilor

De cele mai multe ori bucătăriile sunt, alături de băi, cele mai anoste încăperi. Asta și pentru că apartamentele vechi, comuniste, nu permiteau amenajări spectaculoase. Noroc că ne ajută designerii.

Vedem ce bucătărie seamănă cel mai mult cu a noastră și căutăm un model care ne atrage. Apoi căutăm prin magazile materiale cât mai asemănătoare. Din fericire magazinele de bricolaj au cam tot ce ne trebuie.

Sursa foto: mydasy.com

Cele mai mute bucătării de mici dimensiuni sunt reamenajate folosind mult alb și alte culori deschide. Mai greu de întreținut dar este prețul plătit pentru senzația de spațiu, se aerisit. În rest, totul depinde de buget deși sunt câteva elemente obligatorii.

Aragazurile clasice sunt istorie și se merge pe variant celor încastrate, plita pe blat și cuptorul dedesubt. Dacă există spațiu și o mașină de spălat vase vă aduce bucătăria în secolul 21.
Pentru atmosferă, ledurile în mobilier rămân o variant bună, cu toate că au tendința de a se strică mult mai des decât becurile. Iar lustra nu mai stă în tavan, ci atârnă la cel puțin un metro. Tot pentru atmosferă.

Sursa foto: mydasy.com

Și eventual un televizor își poate găsi locul în bucătărie. Alungă plictiseala sau poți urmări emisiuni culinare să te inspire.

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close