Cele mai importanteSfaturi

Cauciucuri decorative din anvelopele uzate! Tabureți, lustre sau oglindă

Ce putem face din cauciucurile uzate. Idei pentru casa ta!

Pentru că iarna se apropie cu pași repezi, majoritatea dintre noi trebuie să schimbăm la mașini cauciucurile de vară cu cele de iarnă. În loc să poluăm mediul înconjurător cu anvelopele uzate, putem să le transformam în cauciucuri decorative pentru locuință. Totul, evident, după o igienizare corespunzătoare.

Cu o simplă căutare pe rețelele sociale găsim sute de idei despre cum să transformăm anvelopele în lucruri folositoare pentru casă.

LUSTRE DIN CAUCIUCURI DECORATIVE

Pentru cei mai curajoși designeri există varianta agățării anvelopelor direct de tavan. Totuși aceasta este de departe cea mai costisitoare și complicată soluție, pentru că nu este la îndemnâna oricui. Conectarea unei surse de lumină și perforarea anvelopei, astfel încât să arate ca o lustră necesită multă răbdare.

TABUREȚI ȘI RAME PE PEREȚI

Sursa foto: quadradohome.com

De pilda, putem “îmbrăca” anvelopele în materiale colorate și să le tranformăm în tabureți. Pot fi puse în orice colț al casei și sigur orice musafir ar fi impresionat de neconvenționalul obiect.

Și pentru că suntem în sezonul ploios, cu doar câteva găuri date, suportul de umbrele poate fi făcut din cauciucuri decorative. Iată:

Sursa foto: boredpanda.com

Pe de altă parte, potrivit greatnews.ro – animalul de companie trebuie să aibă propriul colț de relaxare, așa că putem transforma o anvelopă în căminul câinelui. E drept, trebuie să fie de talie mică sau medie.

Sursa foto: practicallyfunctional.com

Nu în ultimul rând, cauciucul de la bicicletă poate să fie transformat în obiectul casei tale. Această fotografie face cât o mie de cuvinte.

Sursa foto: fennel and fern

APELEAZĂ LA UN SPECIALIST

Cel mai bine este sa cereți părerea și sprijinul unui specialist în amenajări interioare, ca aceste obiecte să se potrivescă stilului din casa voastră. Designerii din Cluj-Napoca nu se ocupă exclusiv de cauciucuri decorative, dar puteți încerca să obțineți oferte personalizate.

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close