Cele mai importanteProiecte imobiliare

Blocuri futuriste la Cluj. „Aripile” prind contur

Dezvoltatorii imobiliari încearcă din răsputeri să "răzbată" în haosul imobiliar din Cluj, prin proiecte îndrăznețe. Demne de un oraș smart și civilizat.

Blocuri futuriste la Cluj se construiesc pe Frunzișului, acolo unde viitorul complex „Wings” prinde contur. Imobilele de top, cu un design unic, vor avea 13 etaje fiecare.

De unde ideea?

Conceptul design-ului reprezintă o pasăre pregătită să-și ia zborul, surprinsă într-un moment al echilibrului care pregătește desprinderea teluricului spre văzduh.

Cei care trec prin zonă deja pot observa că lucrările sunt în plină desfăşurare la cele două blocuri futuriste.

228 de familii se vor muta în următorii doi ani aici, pentru că deja va fi finalizată anul acesta, iar ce-a de-a doua – anul viitor.

facebook.com/studium.green

Reprezentanții „Wings” spune că deja 85% dintre apartamente au deja proprietari. Aceștia se vor bucura de 276 de locuri de parcare în subteran, 230 de parcări de biciclete, dar și 3500 de metri pătrați de spații verzi.

Investiția se ridică la milioane bune de euro, dar finisajele sunt dintre cele mai bune și calitative.

Accesul se va face printr-un sens giratoriu care va fi amenajat pe strada Frunzișului. De acolo proprietarii vor mai merge încă 100 de metri până la bloc.

Zona este foarte avantajoasă. În apropierea blocurilor se află un supermarket, dar și stațiile mijloacelor de transport în comun. Iar cei mai norocoși vor avea parte de o priveliște spectaculoasă.

Astfel de proiecte pot aduce un aer proaspăt în oraşele din România, sufocate de construcţiile haotice. Mai ales dacă ne lăudăm cu un oraş atât de smart, dar şi tineresc precum: Cluj-Napoca.

Ştefan Păşcuţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close