Cele mai importanteProiecte imobiliare

BEVERLY HILLS de Floreşti. Apar primele clădiri de birouri. VEZI unde

Spaţii de lucru moderne ar urma să se ridice la graniţa dintre cea mai mare comună din ţară şi Cluj-Napoca

Potrivit informaţiilor cluji.ro, primele clădiri de birouri în Floreşti ar urma să se construiască lângă Donath Park. Practic, pe unde trece în prezent centura de nord, tranzitată zilnic de mii de şoferi.

Constructorul şi-a asfaltat deja drumul care duce spre terenul unde vor fi construite atât clădiri pentru spaţii de lucru moderne, cât şi mai multe blocuri. Toate construcţiile, vor avea maxim 5 etaje.

sursă foto: Facebook/ Locuitori Strada Padurii Floresti

Lucrările începute odată cu turnarea stratului de asfalt, pe un drum care aparent duce spre pădurea Hoia, au trezit imediat interesul locuitorilor din zonă.

Cu toţii se întrebau dacă nu cumva acest drum va lega Floreştiul de comuna Baciu. Există însă în plan şi acest lucru, dar deocamdată nu a fost pusă în practică.

Cert este că zona din capătul străzii Donath a crescut mult în ultimii ani. De acum trei ani, Primăria vorbește de realizarea unui cartier de lux aici precum cel din Beverly Hills. Majoritatea construcțiilor au respectat o paleta de culori neutre, alb cu gri, și au arhitectură asemănătoare.

Probleme sunt și aici însă. De pildă, locuitorii cer de luni bune Primăriei să introducă o linie de autobuz, spre Cluj-Napoca.

Informațiile din acest articol pot fi folosite integral sau parțial doar cu citarea sursei și link către cluji.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Close